Find Black Friday tilbud på Gaming PC her

Stærk gaming PC på tilbud til Black Friday

Skal du have en ny gaming PC? En hurtig og effektiv gaming PC er det bedste valg, når du skal have den bedste spilleoplevelse. Læs mere og blive klogere på hvad du skal holde øje med, når Black Friday skyder igang d. 27. november. 

Hvilke spil skal du spille?

Dit køb af gaming PC afhænger af de spil, som du planlægger at spille. Skal du spille Minecraft eller andre spil, som ikke kræver meget af dit grafikkort, er det ikke nødvendigt at købe en PC, der er stærk på dette område. Men hvis du skal spille de nyeste spil, som har ekstremt detaljeringsgrad, skal du interessere dig for at investere i en gaming PC, der kan trække de bedste spil – også de næste 5 år.

Din gaming PC skal have nok hukommelse og processorkraft til at kunne lave det arbejde, som du sætter den til, f.eks. når du skal spille de nyeste spil. 

Forskel på almindelig PC og gaming PC

Forskellen på en almindelig PC og en gaming PC er i bund og grund, at en gamer-computer en meget kraftigere computer. Der er også ofte lagt vægt på en lækkert design, som giver en ekstra dimension til spiloplevelsen.

En gaming PC har også ofte vandkølere, som gør, at PC’en kan køre mere optimalt uden overophedning. Det er af afgørende betydning, at PC´en bliver kølet af på en fornuftig måde. RAM – hukommelse er også vigtigt. Jo hurtigere RAM, jo bedre oplever du spillet.