Find Black Friday tilbud på gamer stole her

Black Friday med tilbud på Gamerstol

Skal du have fat i en ny, behagelig gamerstol, f.eks. på tilbud til Black Friday? Her er nogle råd til at finde gamerstolen, der giver dig max. komfort, når du skal spille dit favoritspil. 

Stolens siddehøjde er vigtigt

Når du spiller på computer, er det vigtigt at dine arme kan hvile på skrivebordet uden at skuldrene belastes. Dine ben skal også gerne kunne hvile på gulvet og få god og naturlig støtte.

Alle gamerstole kan indstilles, så siddehøjden er helt rigtigt. Hvis du ikke er så høj, kan du købe en lidt lavere gamerstol med en minimum siddehøjde på ca. 45 cm. Hvis du derimod er høj, er det en god ide at vælge en gamerstol med en minimum siddehøjde på omkring 50 cm.

Sæde og ryglæn skal matche dig

En gamerstol må ikke være for smal. For at finde ud af hvilken bredde, der passer til dig, er det derfor en god ide at måle en stol derhjemme, som du ved at du sidder godt på. Gå efter en gamerstol med lignende dimensioner. Hvis du er er høj, er en gamerstol med et højt ryglæn en god løsning. Hvis du derimod ikke er særligt høj, er en gamerstol med lavere ryglæn det bedste match.