Find Black Friday tilbud på fotokalendere her

Skal du have en ny kalender til 2021? Hvis du også længes efter et nyt år, hvorfor så ikke fejre at annus horibilis 2020 går på hæld med en personlig og unik kalender? F.eks. med gode billeder af dig og dine nærmeste?

Når Black Friday starter, kan du holde øje med tilbud fra webshops, og opnå en god rabat på din fotokalender. Der er mange slags fotokalendere, som kan sætte et personligt præg på hjemmet:

Fotokalendere i mange størrelser

Uanset om du er på udkig efter en gave til nogen, du holder af, eller til en kalender til dig selv, er der mange muligheder. Du kan f.eks. vælge mellem vægkalendere i høj- eller tværformat. Fotokalendere fås også i flere størrelser mellem A5 og A2. Du kan også opgradere kalenderen til panoramaformat, hvis du har billeder, som fortjener et rigtigt stort format. 

Lav dit eget design og layout

Når du bestiller din fotokalender online, kan du selv bestemme, hvordan den skal se ud.  Du kan vælge mellem klassiske ensfarvede baggrunde, dine egne layouts eller webshoppens forslag til layouts. Forskellige layots giver mulighed for at indsætte det antal billeder, du ønsker på hvert kalenderblad. F.eks. kan du designe december med et foto af et kært familiemedlem fra en juleaften. Hvis I gerne vil mindes en særlig begivenhed, f.eks. jeres bryllupsdag, kan I vælge et bryllupsbillede af jer til den måned, I blev gift. Mulighederne er mange for at skabe en helt personlig kalender.