Find Black Friday tilbud på Flyverdragter her

Køb en flyverdragt på tilbud til Black Friday

Er du i tvivl om hvilken flyverdragt, du skal vælge til dit barn? En flyverdragt er ofte en supergod løsning til små børn, som går i børnehave og leger en masse vilde lege udenfor. En flyverdragt er en robust heldragt, som klarer det omskiftelige danske vintervejr. Dit barn kan lege og nyde den friske luft udenfor, mens flyverdragten sørger for at holde hende tør og varm. Små børn lærer også hurtigt at tage flyverdragten af og på. 

God pasform er vigtig

Er du i tvivl om hvilken størrelse dit barns flyverdragt skal have? Undgå gerne at købe en dragt, der er for stor. Selvom du måske gerne vil købe en dragt, som barnet “kan vokse i” er der flere ulemper ved den løsning.  Barnet får svært ved at lege i en større dragt. Der er ikke megen bevægelsesfrihed i en stor dragt, som tværtimod er tung at bære for barnet. Sats istedet på en blød og let dragt med god plads, så dit barn kan bevæge sig frit på legepladsen.

Hvilken størrelse skal flyverdragten have?

Du kan nemt tjekke om flyverdragten passer: Barnet skal stå med spredte ben, når I har fået dragten på i butikken. Hvis du kan gribe fat i en håndfuld stof under numsen, så har dragten den rigtige størrelse. Dit barn skal også kunne strække armene frem og over hovedet, uden at det trækker i stoffet ved armene.