Find Black Friday tilbud på flybilletter her

Tre nemme tips til billigere ferie når det er Black Friday

Når ferien går til din drømmedestination, er du sikkert også interesseret i at det ikke bliver alt for dyrt. I det følgende kan du læse nogle gode tips og tricks til en billigere ferie. 

1. Sammensæt din egen ferie og spar penge

Du kan spare penge på ferien ved at sammensætte din egen ferie – og du opnår også større fleksibilitet. Du kan f.eks. købe en pakkerejse ved et rejsebureau, og selv bestemme hvor mange dage du er afsted. Eller du kan bestille flybilletten hos et fly- eller rejseselskab og derefter booke lige præcis det hotel, som falder i din og familiens smag.

2. Spar penge og book et hotel til restpladspris 

Via hotelsøgesiderne kan du godt finde udmærkede tilbud, men hvis du virkelig vil spare på prisen, så gå efter de priser som er “hemmelige” blandt selskaber. Via søgesiden Hotwire.dk kan du søge hotellers restpladser frem og tilpasse søgningen til hotellets faciliteter, rating og området det ligger i. 

3. Bestil i god tid 

Hvis du booker din ferie i god tid, får du først og fremmest den rejse, som du og familien ønsker, da udvalget ganske enkelt er større, og prisen er lav. Og et lille ekstra tip; Bestil din rejse, når det er solskinsvejr. Undersøgelser viser at de fleste bestiller ferie, når vejret er noget møg. Det resulterer i øget trafik og dyrere priser online, når mange er inde og bestille ferie. Når Black Friday skyder igang d. 27. november, kan du spare mange penge på din næste rejse.