Find Black Friday tilbud på fiskegrej her

Har du en lystfisker i maven? Og har du planer om at købe dit fiskegrej, når det er Black Friday? Ofte er der rigtigt gode tilbud, når Black Friday melder sin ankomst i november. Få nogle gode råd til nødvendigt fiskegrej til din fisketur:

Fiskestang og kastevægt

Du skal selvfølgelig bruge en fiskestang for at komme igang med at fiske. De måles i fod, og du bør vælge en stang, der passer til hvilke typer fisk du gerne vil fange og hvor høj du er.  En god fiskestang på mellem syv og ni fod dækker de flestes behov.

Hvis du investerer i en kortere stang, vil det være sværere at få noget ud af den. En for lang stang kan omvendt gøre det sværere for børn at håndtere den. Med hensyn til kastevægt, vil en fiskestang med kastevægt på mellem 10 og 30 gram være passende og give det bedste kasteresultat. 

Fiskelinen

Der er to slags fiskeliner; nylonliner og flettede liner. Flettede liner, såsom Fireline, gør det muligt at få stor belastning på en line, før den knækker. Det gør det nemmere at hale en stor krabat af en fisk i land.  

Måder at fiske på

Medefiskeri. Medefiskeri foregår med madding på krogen: Man kaster krogen i vandet og venter på at fisken bider på krogen. Du skal gerne bruge madding, som passer til den type fisk, du gerne vil fange. Spørg i forretningen om tips til madding, når du køber din fiskestang. 

Spinnefiskeri. Spinnefiskeri foregår ved at man kaster og trækker sit agn frem og tilbage i vandoverfladen. På den måde efterlignes insekters adfærd på vandet og fiskene lokkes til. De mest kendte agn til er spinnere, blink og woblere.