Find Black Friday tilbud på elektronik her

Black Friday er de store tilbuds dag

Den 27. november – Black Friday –  nærmer sig. Det betyder at du har gode muligheder for at købe det elektronik, du drømmer om til rigtigt gode priser. Der er mange muligheder, f.eks. kan du opgradere til en større TV, du kan investere i et nyt lydsystem til din stue, eller få fingrene i den specielle gadget, som du længe har sukket efter. 

PC på tilbud til Black Friday

Det kan være en svær opgave, når du skal vælge ny computer – medmindre du allerede har besluttet dig for en Lenovo, Acer eller MackBook Air. Når det er Black Friday kan du tage ud og se nærmere på mulighederne hos de forskelllige butikker. Der er mange tilbud på bærbare computere, og pga. Black Friday får du endnu mere værdi for pengene, end andre tidspunkter på året. 

De bedste bedste bærbare i test er ifølge forbruger-tests.dk disse:

  1. Huawei MateBook 13
  2. Apple MacBook Air 13″ med 126GB SSD
  3. MacBook Pro 16. Med 512 GB

 

Styrken ved disse tre bærbare er bl.a. at de kan bruges både til arbejde og underholdning, da de nemt håndterer både dokumenter, billedbehandling, online møder, spil og film. Huawei Matebook kan især fremhæves pga. dens mange løsninger: Virkelig god skærm, rigeligt med hukommelse, kompakt design, lav vægt og superlækkert tastatur.