Find Black Friday tilbud på dyner her

Det er snart Black Friday: Hvorfor ikke benytte muligheden og investere i en ny, blød dyne? Der er forskel på dyners kvalitet og du vil sikkert gerne have en, der passer lige til dig. Find lækre dyner til nedsatte priser, når Black Friday går igang. Her er nogle råd til at finde den rigtige dyne: 

Skal jeg vælge en sommer- eller vinterdyne?

Det kommer an på dit indeklima. Hvis dit soveværelse holder en konstant, stabil temperatur hele året, kan du sagtens bruge den samme dyne hele året. Afhængig af dit indeklima kan du så bruge en sommerdyne eller en vinterdyne.

Men hvis temperaturen i soveværelset svinger i takt med temperaturen udenfor, får du den bedste komfort og søvn ved at skifte til en tynd og kølig dyne om sommeren og til en varm eller måske ekstra varm dyne om vinteren. Dynens tykkelse og isoleringsevne kommer også an på hvordan din krop regulerer varme. Nogle af os har det ubehageligt med for meget varme, mens andre synes det er dejligt at have det ekstra varmt under søvnen. 

Størrelse og isoleringsevne

Du får bedst komfort, hvis du vælger en dyne, som er ca. 20-30 cm længere end din egen højde. Du kan vælge mellem dyner, der er 200 og 220 cm i længden.

Dernæst kan du vælge om du skal have en dyne, der er sval, varm og ekstra varm. Det er en fordel at vælge en dyne, der passer til din kropstemperatur under søvnen, og den temperatur du foretrækker at sove med i dit soveværelse.