Find Black Friday tilbud på droner her

Droner kan købes på tilbud til Black Friday

Er du på udkig efter en drone, som du kan tage på flyvetur med? Når du skal købe en drone, er der forskellige features, som du måske gerne vil have din drone rummer. Droner er dyr teknologi, derfor er det en god ide at planlægge dit køb, f.eks. ved store tilbudsdage som Black Friday. Hvis man kigger i de forskellige prislag, er Drone ST10 den billigste model på markedet, til en pris på 399 kr. Her er to beskrivelser af droner i dyrere prislag:

DJI Mavic Mini

I mellemlaget med priser fra 2.000-6.000 kr, kan du få dronen DJI Mavic Mini til ca. 3.099 kr. Denne drone har over firetusind 5-stjernede anmeldelser på Google. Det er en såkaldt luksus drone med 2,7K kamera. En bruger på Google anmelder dronen sådan:

“Jeg mangler højre arm, men den her drone er så nem at jeg kan bruge den, plus pænere billeder end et videokamera til 20.000 kr for 15 år siden. FAGRE NYE VERDEN PS. Lad være med at spare og købe grundpakken. Combo er ALLE mønterne værd. “

DJI Mavic 2 Pro 

Denne drone er til dig, der skal bruge en drone til professionel brug, f.eks til filmoptagelser. Dronen kaldes “den ultimative fotodrone”, der har en transportabel platform, der kan foldes sammen og et Hasselblad-kamera af meget høj kvalitet. Kameraet tager 20 MP-billeder med en 1″ sensor og skyder 4K, 10-bit video. Pris: 11.489 kr, men så har du også en drone af allerbedste kvalitet.