Find Black Friday tilbud på DAB radioer her

Black Friday betyder en masse rigtigt gode tilbud, f.eks. på DAB radio. De fleste af os foretrækker at høre radio med god lydkvalitet og nem indstilling, det er bare ting som en DAB radio kan. Du kan læse mere om fordelene ved en DAB radio her:  

Fordele ved DAB Radio

1. God kvalitet og forbindelse

En DAB radio er synonymt med lyd i god kvalitet og en krystalklar forbindelse. Det er den vigtigste årsag til at flere og flere lande satser på DAB som standard, istedet for FM/AM signaler. F.eks skal du med en DAB radio ikke høre på statisk støj. Det kan derimod nemt forekomme på FM/AM signaler. En anden af DAB radioens fordele er at radioen kun bruger én enkelt frekvens. Det sikrer et stærkt og stabilt signal.

2. Adgang til eksklusive kanaler
En DAB radio giver dig mulighed for at høre god radio på eksklusive kanaler. Det er ikke muligt at modtage digitale kanaler på FM/AM radioer. Samtidig har de fleste DAB radioer også adgang til FM, så du kan heldigvis stadig lytte til FM kanaler med de fleste DAB radioer. 

3. Automatisk indstilling
DAB radioen tuner sig selv. Du kender sikkert maset med at finde en radiokanal på FM/AM, der går klart igennem. På en DAB radio behøver du ikke fintune signalet. Du tænder blot radioen, og radioen tuner selv ind på det tætteste digitale signal, den kan finde. Dermed sparer du en masse tid med at tune din radio.