Find Black Friday tilbud på cykler her

Vælg den rigtige cykel når der er Black Friday

Cykling er sjov motion, klimavenligt og sundt for både dig og din pengepung. Måske overvejer du at begynde at cykle til studiet eller arbejdet? Den cykel du vælger skal gerne passe til hvor mange kilometer du forventer at skulle køre og hvor meget vedligehold du ønsker. Endelig er der også spørgsmålet: Under hvilke vejforhold skal du cykle?

Uanset dine planer, er det en god ide at gøre dig dine behov klart. 

Citybikes og sportcykler

Citybiken er til dig, der satser på både fart og effektiv transport. Det er en god og driftsikker cykel, og mindre radikal end raceren. Citybiken byder på lækkert design og egner sig perfekt til varieret kørsel på asfalt.

Mange foretrækker citybiken til almindelig jobkørsel og til indkøbsturen. En citybike kommer ofte med 7 indvendige eller 8 udvendige gear, og flere modeller tilbydes også med endnu flere gear. 

Elcykel

Elcyklen er en supergod mulighed til dig, der gerne vil have mulighed for at vælge cyklen frem for bilen eller bussen. Du kan køre op til 50 km på en opladet cykel. Du bestemmer selv hvornår du selv træder i pedalerne – så du er sikker på at komme frem i god form, uden at være for svedig.