Find Black Friday tilbud på cykelhjelme her

Mangler du beskyttelse for hovedet, når du kører på cykel? En solid cykelhjelm er et vigtigt sikkerhedsudstyr, når du færdes på hjul i trafikken. Hjelmen viser sig faktisk at være livsreddende, når der sker uheld. Invester i din trafiksikkerhed og køb en flot cykelhjelm på tilbud, når Black Friday starter. I det følgende kan du læse mere om hvad du skal holde øje med, når du vælger en ny cykelhjelm. 

Sikker, godkendt og i rigtig størrelse

Der skal tre ting til for at du skal satse på en cykelhjelm: Den skal være 100% sikker, være godkendt til brug og passe til dit hoved.  Hvordan vælger man den rigtige cykelhjelm? Den sikreste måde er at tage ned i en butik og få afprøvet nogle forskellige hjelme. Hvis du har et barn, som skal have ny cykelhjelm, er det bedste også at tage barnet med. Det kan jo også være at junior heller vil have en cykelhjelm med frøer istedet for bamser. Hvis barnet er med til at vælge, kan det øge lysten til at bære cykelhjelm, som har et kikset og lidt ufortjent dårligt ry. 

Størrelsen skal passe

En cykelhjelm skal matche dit hoved som fod i hose. Det duer ikke, hvis hjelmen er alt for stor eller klemmer fast om hovedet. Hvis hjelmen er generende at have på, vil du formentlig bruge den mindre. Bid derfor også mærke i hvor komfortabel hjelmen er at have på. Skal du cykle med hue på? Om vinteren kan det være en kold omgang at cykle uden hue på. Tjek derfor også om du uden problemer kan bære hue under hjelmen.