Find Black Friday tilbud på Chromecast her

Skal du have en chromecast? En chromecast er en enkel og økonomisk måde at vise indhold fra smartphone på f.eks. dit TV. Når du skal købe en chromecast, kan du med fordel holde øje med tilbuddene, når Black Friday starter d. 22. november. Læs mere her om hvordan man “caster”, hvad enten det er streaming eller videoer fra Youtube.

Hvad er en chromecast?

Chromecast er en lille boks, som du tilslutter, f.eks til dit TV, så du kan afspille film, billeder, musik og lignende fra din mobil, tablet eller computer.

Det foregår sådan: Du starter en streamingtjeneste på din smartphone og vælger en udsendelse, som du vil afspille på hjemmets store fjernsyn i stedet for på smartphonen. Du trykker på cast-symbolet i appen, vælger hvor afspilningen skal ske, og så starter afspilningen på TV´et. Du styrer afspilningen via din app på mobilen. Du kan skrue op eller ned for lyden, stoppe, pause eller spole i udsendelsen. Undertekster kan også slås til eller fra. 

Chromecast giver fleksibilitet

Det er chromecasten der ordner afspilningen af udsendelsen, når det handler om serier f.eks. fra Netflix, HBO eller Youtube. Billeder og videoer, der er gemt på din telefon, streames fra mobilen. Din telefon, tablet eller PC er i denne sammenhæng en slags fjernbetjening. Og du kan stadig lave andre ting med enheden, hvis du ønsker det. Du kan for eksempel lukke HBO, uden at afspilningen af serien stoppes. For at afslutte afspilningen, skal du stoppe den inde appen.