Find Black Friday tilbud på børnetøj her

Nyt tøj til børnene ved Black Friday

Børnetøj er beklædningsgenstande, som forældre hyppigt skal udskifte. Når børn er små, udsættes tøjet for slid, snavs og f.eks. mudderpøle, når der skal laves mudderkager. Som forælder ved du sikkert godt, at det er en god ide at planlægge indkøb af børnetøj, så du kan skaffe nyt tøj uden at give en formue for det.

Du kan overveje at købe den kommende sæsons børnetøj, når det er Black Friday. Du kan spare mange penge på børnetøj, når det er Black Friday – og istedet bruge pengene til en hyggelig tur i ZOO med børnene, eller måske en parmiddag uden barneskrål?

Gode råd til børnetøj

Ifølge sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen er der en række ting du kan gøre, når du skal have nyt tøj til lille Emma-Sofie eller Anton:

Pas på dit barn. Tøj til børn op til 7 år må ikke have bindebånd eller snore i hoved- og halsområdet. Det er pga. kvælningsfare. Gå istedet efter en jakke med velcrolukning og lynlås. 

Vask det nye tøj først. Nyt tøj indeholder kemi. Du bør altid vaske tøjet, før barnet får det på. Det gælder også for voksne, som heller ikke har godt af kemien i tøjet. Tøjet er f.eks. behandlet med midler, der forhindrer krymp eller krølning. Nyt tøj kan også indeholde rest af farvestoffer. 

Økologisk tøj er godt. Vælg gerne børnetøj der er mærket med “Svanen”, “Blomsten” eller “ØKO-Tex”. På den måde er du sikker på at tøjet ikke indeholder kemikalier, der kan skade dit barns sundhed.