Find Black Friday tilbud på bøger her

En god krimi til en rimelig pris

Når efteråret nærmer sig og vejret bliver koldere, søger du måske nyt læsestof, f.eks. en blodig krimi til en hyggelig stund i lænestolen? Gode krimier er ofte på tilbud, f.eks. når det er Black Friday. Du kan holde øje med boghandlers og online butikkers tilbud i forbindelse med Black Friday. 

Prisvindende krimi: Husdyret af Camilla Grebe

Det er den svenske forfatter Camilla Grebe, der har skrevet denne krimi, der i 2018 vandt den fornemme pris Glasnøglen for årets bedste skandinaviske krimi.

Historien kort: Som teenager fandt Malin liget af en lille myrdet pige i skoven omkring Ormberg, hvor hun voksede op. Sagen blev aldrig opklaret. Syv år senere arbejder Malin som kriminalassistent og bliver sendt tilbage til hjembyen Ormberg for sammen med nogle kolleger at grave i den gamle sag og finde nye spor.

Men en aften forsvinder Malins ene kollega Peter, og Hanne, som er adfærdspsykolog fra Stockholm, og Peters kæreste, bliver fundet forkommen i skoven uden nogen som helst erindring om, hvad der er sket. Jake, en ung fyr med en stor hemmelighed, finder en dagbog tabt i skovbunden. Og så sker endnu et mord …