Find Black Friday tilbud på barnevogne her

Hvilken barnevogn skal I vælge, når maven vokser og I spændt venter på familiefornyelsen? I kan ofte finde en fin, ny barnevogn på tilbud, når det er Black Friday. Læs mere om gode råd til valg af barnevogn her:

Vælg den barnevogn, der passer barnets og dine behov

Du behøver ikke ofre tusindvis af kroner på en god barnevogn. Barnet er ligeglad om det ligger i en Emmaljunga barnevogn eller en no-name barnevogn: Bare det ligger tørt, trygt og godt. Barnevognen skal matche jeres livsstil og økonomi, og selvfølgelig overholde de danske sikkerhedskrav. Vognen skal gerne kunne holde til det danske vejr og generel slid.

Liggemålet giver fleksibilitet

Du går ikke galt i byen, hvis du køber en barnevogn med et liggemål på ca. 80 cm.  Kombivogne og små barnevogne har den liggelængde. Dit barn kan ligge dejligt og med plads nok, til det er ca. 1 år gammelt. Måske vælger I herefter at investere i en større barnevogn. Hvis I gerne vil have i en barnevogn, som barnet kan sove i gennem længere tid, kan I købe en barnevogn med et liggemål mellem 92 og 98 cm.

Hvordan skal barnevognen bruges?

Tjek også gerne barnevognens hjul og affjedring: Er hjulene mest beregnet til rolige gåture i byen og en stille lur udenfor i den friske luft? Eller skal barnevognen gerne være mere terrængående og bruges til lange gåture i skoven? Så er det en god ide at barnevognen har gode, fjedrende dæk og generelt er nem at manøvrere med. Hvis den nemt og hurtigt kan slås sammen, kan det også være en stor hjælp i hverdagen.