Find Black Friday tilbud på Apple TV 4 her

Går du og overvejer at investere i Apple TV 4 til Black Friday? Her kan du læse mere om hvilke fordele Apple TV4 byder på. 

Hvad er Apple TV 4?

Firetallet i TV´ets navn fortæller om at det er 4. generation og nyeste skud på stammen inden for Apple tv. Et Apple TV 4 giver dig de nyeste features, der er til Apple TV. Et rigtigt godt bud kunne være Apple TV 4 med 64 GB, en samlet løsning, som virkelig er god. 

Hvad kan Apple TV 4?

Det nye Apple TV 4 kan vise 4K-indhold, dvs. skarpe billeder med fire gange flere pixels end standard-HD. Apple TV4 har “High Dynamic Range (HDR)”,  der giver klarere og mere realistiske farver og detaljering. Du kan nyde resultatet, når du f.eks. ser dokumentarer med dyreliv eller de nyeste film. Apple TV 4 er en biografoplevelse. Du kan afspille 4K indhold via iTunes i tvOS eller via apps. Du kan også se 4K indhold hos bl.a. Netflix og Amazon. 

Fleksibelt kontrolcenter

Apple TV 4 har et nyt kontrolcenter til flere brugere, så alle i familien nemt kan finde lige præcis de programmer, de vil se. Kontrolcentret har lister med “næste ønske”, video- og musiksamlinger, anbefalinger og meget mere – som er skræddersyet til hvert familiemedlem.