Find Black Friday tilbud på AirPods her

Trådløse Apple Airpods: Altid den bedste lydoplevelse

Apple Airpods er trådløse hovedtelefoner i kompakt og helt trådløst design. Du får en større frihed med Apple Airpods: Hør alt lige fra musik til radio eller podcasts. Find dem via et fordelagtigt tilbud, når det er Black Friday. 

Nu er det slut med at få “revet ørene af” fordi ledningerne hænger fast i et dørhåndtag – Apple Airpods er trådløse høretelefoner, der kommer med optiske sensorer og et bevægelsesaccelerometer, der opfanger, hvornår du sætter Airpods i ørerne – eller tager dem ud igen. Du skal ikke besvære dig med at trykke på pause, for Apple Airpods fornemmer, når du tager høretelefonerne ud, og sætter lyden på pause. 

Gnidningsfri opkobling og høj lydkvalitet

Apple Airpods er bygget med Apples egen W1-chip, som hurtigt og sikkert kobler til din iPhone. Du kan også tilslutte hovedtelefonerne til andre enheder via Bluetooth, f.eks. hvis du har en  ældre iPhone eller lignende. Apple Airpods klarer ubesværet overgangen fra en enhed til en anden, du skal bare trykke “play” og byde musikken. 

Derudover har dine Apple Airpods en lyd, der bliver streamet i ACC-format. Det betyder en maksimal lydoplevelse, da ACC-formatet er i høj kvalitet.